Rólunk

A Masztodon Kft. - 100%-ban magyar tulajdonú cég - 1995. óta van jelen a hazai rendezvényszervezés piacán. Teljes körű tevékenységünkkel olyan egyedi, komplex megoldásokat kínálunk, amelyek a megrendelők számára, magas színvonalon megvalósult, különleges, kellemes emlékként rögzülnek. A koncepció kidolgozásától a megvalósításig a gyors és hatékony kommunikáció professzionális szervezéssel párosul. Célunk, hogy megrendelőink és meghívott kedves vendégei szolgáltatások helyett emlékezetes élményekkel gazdagodjanak és szívesen gondoljanak vissza a kellemes estére.

Erősségünk A sok éves tapasztalat, a korszerű technológia, a magasan képzett szakértő csapat (szervezők, kreatívosok, technikai szakemberek és dekoratőrök).

Saját technikai (fény, hang, kivetítés) és berendezési (színpad, bútor, dekoráció) eszközpark. Eszközeink megfelelnek az Európai Uniós szabványoknak és biztonságtechnikai előírásoknak.

Ezzel a komplexitással egyedülállóak vagyunk a hazai piacon. Eredményeinket célorientált piaci tevékenységünknek és megbízhatóságunknak köszönhetjük.A csapatról

Munkatársaink szakirányú végzettséggel rendelkeznek, projectjeinket sok éves tapasztalattal rendelkező kreatív és szervező munkatársakkal tervezzük és bonyolítjuk le.
Nagy Béla
Ügyvezető
nagy.bela@masztodon.hu
Szlávi Richárd
Logisztikai vezető
ricsi@masztodon.hu
Billa Judit
Pénzügyi vezető
masztodon@masztodon.hu
Kovács László
Rendezvényszervező
kovacs.laszlo@masztodon.hu
Csákvári Péter
Rendezvényszervező
csakvari.peter@feelgood.hu