Gálavacsorák, bálok, partner partyk

Kiváló alkalmat teremtünk arra, hogy lehetőség legyen meghívni az adott cég már meglévő és a lehetséges partnereit. Megünnepelni a közös sikereket, díjazni az arra érdemeseket, vagy csupán eltölteni egy fantasztikus estét szép környezetben, különleges ételekkel és programokkal.
A cél a céges kapcsolatok erősítése, közös élmény biztosítása, valamint új üzletek megalapozása. 
Előszeretettel javasoljuk kreatív témára felfűzni az eseményt, így különleges, élményszerű programot állítunk össze. 

Promóció, termékbemutató

Egy adott termékről, brandről, vagy cégről szóló információk terjesztése kerül ezeknek az eseményeknek a középpontjába. 
Célunk a termékekkel kapcsolatos ismeretek közlése, a kereslet növelése valamint a meglévő vásárlók emlékeztetése.
Lényege a márkahűség megerősítése, és hogy pozitív élményt kössünk az adott termékhez. Ez a rendezvénytípus biztosítja, hogy hatékony módon hívhassuk fel a célcsoport figyelmét az újdonságokra.

Legyen szó installáció tervezésről, építésről, flashmobról, exkluzív termékbemutatókról állunk rendelkezésére.

Konferenciák

Többnyire nagyobb létszámú rendezvényeket sorolunk ide, ahol a fókusz a szakmaiságon van.
Cél az új információk, tapasztalatok megosztása a munkatársakkal és az együttműködő partnerekkel. 
A vendéglátás ez esetben kiegészítő szolgáltatás, legyen az kávészünet, vagy teljes étkeztetés – a hangsúly az információáramláson van.
Cégünk felszerelt eszközparkkal rendelkezik, több ezer fős konferenciák lebonyolítását is vállaljuk. Hatalmas kivetítőkkel, egyedi színpadokkal, kényelmes székekkel és konferenciához illeszkedő legmegfelelőbb helyszínek felkutatásával, rendezvény koncepciók írásával, garantáljuk az esemény sikerét.

Esküvők

Az első kapcsolatfelvétel után egy személyes találkozó során indul meg a közös tervezési folyamat. Fontosnak tartjuk, hogy megismerjük egymást, így a későbbiekben pontosan meg tudjuk valósítani a jegyes pár elképzeléseit, vágyait. A találkozót követően elkezdjük összeállítani a személyre szabott árajánlatot és koncepció tervet, ahol felvázoljuk ötleteinket az esemény menetéről, berendezéséről, dekorációjáról és bemutatjuk javaslatainkat a catering kapcsán.
A következő találkozón ezeket prezentáljuk, referenciákkal, konkrét példákkal együtt. Egyszóval igyekszünk megtenni mindent, hogy a nagy nap tökéletes legyen és levegyük a terhet a boldog pár válláról, hogy nekik a csak a csodás emlékek maradjanak.

Családi napok és Szabadtéri rendezvények

A családi programok során  lehetőség nyílik a vállalati értékek tudatossá tételére, a kollégák megismerésére, csapatépítésre, maradandó közös élmény szerzésére, így a motiváció és a cég iránti lojalitás is erősödik.
Rendkívül sokrétű programkavalkádot igyekszünk összeállítani, mely egyaránt emlékezetes programot biztosít a gyermekeknek, valamint a család női és férfi tagjainak. A cél itt az, hogy az élményszerűség mellett az esemény üzenetét is közvetítsük. 

Szabadtéri programok közül is számos referenciával rendelkezünk, legyen szó roadshow-ról, futónapról, koncertekről, vagy cégek fesztivál megjelenéséről.

Üzletmegnyitók

Számos budapesti és vidéki üzlethelyiség megnyitásában segédkeztünk, olyan nagy márkák tartoznak ide, mint a Breitling, LaPerla, Vertu, Hublot. 
Az ilyen jellegű megnyitók során exkluzív programokkal, minőségi étel és ital kóstolókkal várjuk a vendégeket. 
Cél az adott üzlethelyiség/márka megismertetése és megszerettetése a célközönséggel.

Divatbemutatók

Az elmúlt 20 évben számos divatbemutató szervezésében, technikai kivitelezésében vettünk részt. Köztük szerepelnek olyan cégek és márkák, mint a Dior, Cosmopolitan, Swarovski, Prieston vagy az évente két alkalommal is megrendezésre kerülő Árkád Divatnapok.

A munkafolyamat kezdete a márka pontos megismerése, közös egyeztetés a kreatív koncepcióról, megfelelő helyszínről, zenei anyagokról, berendezésről és dekorációról. Ezt követi az árajánlat és a rendezvény forgatókönyvének összeállítása, igény esetén látványtervekkel, berendezési rajzokkal, illusztrálva.