Színpadtechnika

Több száz m2 Nivoflex márkájú, TÜV vizsgával rendelkező - beltérre és kültérre is használható - színpadszerkezettel rendelkezünk, mely különleges elemekkel, ívekkel, lépcsőkkel kombinálható. Továbbá 3m-től 20m-ig terjedő kör alakú színpadokkal és forgószínpadokkal rendelkezünk.

Színpadjaink változtatható magasságban (0-2m-ig) emelhetőek, ennél magasabb színpadokat layer épületállványozó szerkezetből építünk. A színpadok háttérfüggönnyel, körbe kasírozva és balett szőnyeggel borítva, védőkorlát kiegészítéssel kerülnek telepítésre.Vetítéstechnika

Manapság ezt a technológiát nemcsak prezentációk és élőképek vetítésére használják, hanem színpadi dekorációs háttérként, animációkat, filmeket futtatnak rajta. Különféle innovatív megoldásokat alkalmazva a kivetítés sokszor a produkció szerves részét képezi, időnként helyettesítve az anyagdekorációt. Innovatív előnye, hogy a színpadkép akár egy produkció alatt többször is átalakulhat, (míg egy hagyományos dekorációnál fix, egy témára épülő) ezért előszeretettel alkalmazzuk a rendezvények során. 

A projektorral történő vetítéssel lehetőség nyílik a kamerák közeli képének nagybani megjelenítésére, filmek, állóképek (logók) bejátszására, számítógépes prezentációk kivetítésére.

   

Hangtechnika

Kültéri és beltéri események - koncertek, színpadi produkciók, konferenciák  - magas színvonalú hangosítását vállaljuk.

Bővíthető hangrendszerünkkel, a kívánt teljesítményű fronthangosítással és monitorrendszer kialakításával, a műfajnak és az akusztikai adottságoknak és a helyiség nagyságának (konferencia hangosítástól a sportaréna hangosításáig) megfelelő konfigurációt állítunk össze.

A legmodernebb professzionális hangrendszerekkel  és a mai kornak megfelelő digitális keverőkkel dolgozunk.

Természetesen a megrendelői igényekhez alkalmazkodva tudjuk  alakítani kínálatunkat!


Fénytechnika

Teljes körű fénytechnikai szolgáltatást nyújtunk. Eszközparkunk minden igényt kielégít. A korszerű LED-es berendezések mellett a hagyományos világítást igénylő munkáinkhoz (PAR, fresnel, profil) az Arri, DeSisti, ETC termékei nyújtanak segítséget. A produkciók,események és megrendelőink igényeinek megfelelő látvány eléréséhez nélkülözhetetlen professzionális intelligens lámpa park és vezérlő rendszerek állnak rendelkezésünkre. Martin,Griven, Clay Paky, MA, Robe....A világítás technika kiegészítőjeként valamint szabadtéri színpadi fedések megvalósításához  a méltán híres Milos Truss rendszerével dolgozunk.


Sátrak

A különféle igényekhez és különféle funkciók ellátásához igazodva, a sátrak között több típusból választhat kínálatunkban.

A modern sátrak rudazata általában alumíniumból, üvegszálból, vagy acélból készül, a sátorponyva műanyag vagy textil alapú. Egy nagyméretű rendezvény sátor már komoly műszaki háttérrel rendelkezhet: igény esetén áramellátás, vízellátás, fűtés, légkondicionálás, világítástechnika kiépítése is megoldható benne.Alumínium szerkezetek,fedések

Milos márkájú alumínium szerkezetből építünk fedéseket és aluhíd szerkezeteket. 

A Milos Group a 2012-es évtől magába foglalja a Tomcat és Litec márkákat is.